Amanida de receptes

Amanida de receptes

dissabte, 30 d’abril de 2011

Amanida de tomàquet amb mozzarella de búfala



Ahir divendres amb l'excusa de portar la mona a l'Arnau van venir a sopar en Jesús i l'Imma. A casa el dilluns de Pasqua sempre anem una mica de cul a l'hora de recollir mones, aprofitant que l'Arnau ja és gran ho hem retrassat quatre dies i així hem pogut difrutar d'una vetllada molt agradable i sense presses.
Per sopar vaig fer uns canapés enrotllats (de sobrassada, paté i salmó), aquesta amanida de tomàquet i mozzarella i fricandó. De postres l'Imma va portar uns maduixots amb nata que van venir molt de gust i una safateta de dolços fantàstics.

Com podeu veure aquesta amanida no té cap misteri i ara que ja comença a fer bona temperatura entra molt bé.

Ingredients: (per a 5 persones)
  • 5 tomàquets de pera
  • dues boles de mozzarella de búfala fresca
  • salsa pesto (la podeu fer o comprar feta) 
  • una mica de rúcula
  • sal
Preparació:
  1. Pelar els tomàquets, si ho feu com una poma i us queda la pell en una sola tira la podeu aprofitar per fer la roseta, només cal enrotllar la pell.
  2. Tallar els tomàquets i la mozzarella a rodanxes.
  3. Muntar el plat i amanir amb una mica de sal i la salsa pesto.

8 comentaris:

  1. Molt xula l'amanida presentada d'aquesta manera,m'agrada molt. Salutacions

    ResponElimina
  2. Un sopar fantàstic! Aquesta amanida mai falla....

    ResponElimina
  3. Un sopar ben bo amb una amanida que a mi m' agrada molt i és molt refrescant.

    ResponElimina
  4. Hola,
    Aquesta amanida és un recurs que sempre agrada. Bona, refrescant i ràpida de fer. M'encanta !!! Petons

    ResponElimina
  5. segur que varen quedar molt satisfets!! quina taula més ben parada. Petonets guapa

    ResponElimina
  6. Un menú fantàstic!
    M'encanta la combinació de tomàquet i mozarella, i la ruca, amb el gustet tan intens que té, fa les amanides molt gustoses!

    ResponElimina
  7. Una combinació de sabors molt mediterrània. Cada vegada m'agrada més la rúcula!

    ResponElimina
  8. Renoi quin menú! La combinació mozzarella i tomata, m'encanta!
    Per cert, la mona, fantàstica amb aquests pollets de ganxet. M'encanta!! :)
    Petons!

    ResponElimina