Amanida de receptes

Amanida de receptes

divendres, 15 d’abril del 2011

Favetes saltejades amb pernil


Avui se m'han juntat masses coses: el segon aniversari del bloc, la Recepta del 15 i els sopars del divendres. Com que aquesta setmana he anat molt atabalada havia decidit que no en faria cap de les tres, però a les 7 de la tarda he anat a comprar unes favetes i he improvisat aquesta recepta per no trencar amb la tradició  del 15 de cada mes que en aquesta ocasió està dedicat a les faves.


Us he de confessar que a mi les faves no m'agraden gens i que fins avui no n'havia cuinat mai.

Ingredients:
  • 400 gr de favetes (jo ho he fet amb congelades)
  • dauets de pernil
  • unes fulletes de menta
  • oli i sal
Preparació:
  1. Trinxar un parell de fulles de menta i barrejar-les amb l'oli que ens servirà per amanir les faves.
  2. Bullir les faves amb aigua i sal fins que estiguin cuites.
  3. A una paella saltejar el pernil, afegir-hi les faves i deixar coure tot junt un parell de minuts.
  4. Amanir amb l'oli aromatitzat de menta i servir.

8 comentaris:

  1. Oh!! quina presentació tan bonica!! Ha de quedar molt bona! Moltes gràcies per participar tot i les presses... i moltes felicitats pels 2 anys!!
    Petonets!
    Sandra

    ResponElimina
  2. moltes felicitats!!!!! al final t'has animat!!! molts petonets

    ResponElimina
  3. Segon aniversari del bloc?, i ens ho dius així?...NO, NO, NO...Faràs una entrada especial per a explicar-ho a tots i et poguem felicitar com cal amb una estupenda recepta de les teves, així que ja pots començar a pensar amb l'Arnau què fareu...Pel que fa a les faves que ens presentes les trobo senzilles i originals, que als que ens agraden les faves no ens hi cal gaire més!Però no en dius res de la presentació a la tulipa de full!és fantàstic!Una abraçada i ves pensant...ves pensant...

    ResponElimina
  4. Hola,
    Amb la tulipa queda una presentació preciosa. I com diu la Mercè, aíxò de 2 anys requereix una entrada especial eh??? De totes maneres, MOLTES FELICITATS!!!Petonets

    ResponElimina
  5. bon començament, ara ja no pots dir que no n'has fet mai!!
    petons gastronòmics

    ResponElimina
  6. Felicitats pel segon aniversari i felicitats per la recepta de les favetes. Amb aquesta presentació, segur que les vas tastar i tot!

    ResponElimina
  7. A mi sí que m' agraden les faves, i presentades dins d' aquest "bol " de pasta filo,segur que encara més.

    ResponElimina
  8. De tots els plats amb faves potser em quedo amb aquest. La mescla amb pernil m' encanta i per arrodonir-lo has fet aquesta cistelleta amb pasta filo...què més es pot demanar.

    ResponElimina