Amanida de receptes

Amanida de receptes

dissabte, 7 de maig del 2011

Xampinyons farcits

Aquest divendres aprofitant que la setmana vinent és l'aniversari d'en Jordi han vingut a sopar els seus germans. Hem rigut veient fotos de fa anys i veient com hem canviat tots.
Tot i que acabo destrossada cada vegada m'agrada més preparar aquests sopars, acaba el divendres i ja he de pensar en com serà el del divendres vinent: qui vindrà, què fer, què comprar i finalment cuinar i cuinar i cuinar... que és el que més m'agrada.
En aquesta ocasió he fet uns canapés enrotllats (com el divendres passat: salmó, paté i sobrassada), aquests xampinyons farcits, una amanida amb farcellets de formatge calent, pèsols ofegats, pastís de maduixa i unes cireres que han portat en Xevi i la Carme i que ens hem menjat amb molt de gust.


Aquests xampinyons són molt fàcils de fer i com a entrant han tingut molt èxit. Avui els he farcit amb sobrassada i pernil però podeu fer la combinació que més us agradi.

Ingredients:
  • Xampinyons (que siguin grans)
  • Sobrassada
  • Pernil
  • Formatge ratllat
Preparació:
  1. Netejar els xampinyons i treure'ls-hi el peu.
  2. En una safata de forn posar tots els xampinyons cap per avall.
  3. Omplir-ne la meitat amb una mica de sobrassada i l'altre amb pernil tallat ben petitó. Jo no hi he posat ni sal ni pebre ni oli, ja que la sobrassada i el pernil ja donen gust, però depenent de que hi poseu caldria amanir-los abans de farcir.
  4. Espolvorejar amb el formtge ratllat i coure al forn preescalfat a 200º (per dalt i baix) durant uns 10 minuts.



5 comentaris:

  1. Jo ja estaria estrassada només de pensar en cada divendres... però val la pena quan t'ho passes tan bé! Aquest xampinyons han de ser molt bons amb aquest farcidet! Petons

    ResponElimina
  2. Aquests sopars informals a base de canapès i diferents plats són sensacionals. I tenen el bon ambient assegurat!

    ResponElimina
  3. Que bons els xampinyos farcits, i tot el sopar havia de ser molt bo!! Suposo que encara que una mica cansat,sempre recompensa veure que tot surt bé.

    ResponElimina
  4. Quina bona pinta que fan aquests xampinyonets!! M'apunto la recepta!
    Petons!

    ResponElimina
  5. A mi m'han agradat força aquests xampinyons en fa molt i molt que en preparo .

    Petonets!

    ResponElimina