Amanida de receptes

Amanida de receptes

dilluns, 3 de juny de 2013

Crestetes de salmó, brie, nous i dàtils


Aquesta tarda, aprofitant que he tingut una estona la casa per mi sola, he remenat els llibres de cuina per trobar inspiració pel sopar. L'atzar m'ha portat al llibre de la Mireia Carbó "La cuina salvavides" i ves per on, la primera recepta ja m'ha fet el pes, ho tenia tot per fer aquestes Crestes inoblidables com les ha batejat la Mireia. El farcit és molt original i al coure-les al forn no són gens embafadores.

Ingredients:

  • 1 paquet d'oblees per a crestetes
  • 100 gr de salmó fumat
  • 100 gr de formatge brie
  • 50 gr de dàtils sense pinyol
  • 50 gr de nous
Preparació:
  1. Esmicolar les nous bén petitones sense fer-les pols.
  2. Tallar el salmó a tiretes fines.
  3. Tallar el formatge a daus petits.
  4. Tallar els dàtils a trossets petits.
  5. Barrejar tots els ingredients en un bol.
  6. Farcir les crestetes amb la barreja i tancar-les pressionant amb una forquilla.
  7. Col·locar-les en una safata de forn sobre d'un paper de forn.
  8. Coure-les al forn preescalfat a 180º (dalt i baix) durant 10 minuts o fins que agafin color.


6 comentaris:

  1. Jo, ultimament, també les faig al forn. Aguanten mes i son mes sanes!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  2. Guau, Cristina, això si que és un bon farcit. M'agraden!!!
    Les magdalenes queden boníssimes, això si, el que dic al post, queden una mica humides. Serà qüestió de millorar-les, però de totes maneres és una bona opció per qui té problemes alimentaris, i t'ho agrairà, ja ho veuràs!!!
    Petons, bonica!

    ResponElimina
  3. que bones les empanadilles fetes al forn!! i amb aquests ingredients tan exotics! de vici! petons

    ResponElimina
  4. Les crestes, m'agraden molt.
    Aquestes amb salmó i brie, una delicia.
    Petonets

    ResponElimina
  5. jo les crestes tb les acostumo a fer al forn pq així no tenim excés de calories...m'apunto el farcit, aix+o si, sense nous que sóc alèrgica!!! Que bones!!
    Petunets
    Eva

    ResponElimina
  6. Moltes gràcies per aquesta original combinació!!!
    Jo també les faig al forn!! Són més saludables i....no s'embruta tant la cuina!!
    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina