Amanida de receptes

Amanida de receptes

dimecres, 19 de juny de 2013

Carlota de patata i salsitxes


Demà és el sant de l`Èlia i seguint la tradició familiar, el vespre abans, ho hem celebrat amb un sopar on l'homenatjat ha escollit el menú.
Aquesta ha estat la primera vegada que l'Èlia escollia i de seguida ho va tenir clar, salsitxes de frankfurt amb tomàquet i pastís de formatge.
Després de pensar que podria fer amb salsitxes de frankfurt se m'ha acudit fer aquest senzill pastís ple de salsitxes que ha estat rebut amb un gran somriure.

 
Felicitats Èlia, que passis un bon dia del teu sant!!

Ingredients:
  • Puré de patata
  • Salsa de tomàquet
  • Salsitxes de frankfurt
Preparació:
  1. En una safata (amb la que ho servireu) poseu el puré de patata donant forma de pastís. Jo m'he ajudat d'un cercle.
  2. Tallar les salsitxes per la meitat i col·locar-les al voltant del puré de patata.
  3. Amb una cinta envotar les salsitxes, així evitarem que es desmonti el pastís.
  4. Cobrir tota la superfície d'una bona capa de salsa de tomàquet.



5 comentaris:

  1. jajja ostres em pensava que era un pastis dolç,,,,he flipat quan he vist les salsitxes!! que bo! i quina cara de felicitat que fa l'Èlia!! bonissim! petons

    ResponElimina
  2. La cara de felicitat de l’Elia, esta dient que li agrada molt.
    Ta quedat fantàstic
    Petons

    ResponElimina
  3. UUuuuuiiiiii!!! Aquest el faig, segur!!!! Els meus fills ho agrairan..jejeejj...
    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina
  4. Que super original.
    Aixó es art!!!!!!!
    Fer d'un puré i unes salxiches un super pastís.
    Felicitats per l'Elia i per la creativitat de la cuinera.
    Petons

    ResponElimina
  5. Que contenta que aquesta amb el seu pastís, una recepta molt original i un èxit assegurat entre els més petits.
    Moltes felicitats per la Elia.

    ResponElimina