Amanida de receptes

Amanida de receptes

divendres, 19 d’octubre de 2012

Xupa-xups de formatge, maduixa i nous


Divendres passat van venir a sopar la Lucía, la Marina i la Paz, teniem el sopar pendent des del mes de juliol i per una sobrecàrrega d'activitats a la nostra agenda no l'hem pogut fer fins ara.
A última hora hem tingut una baixa, l'Èlia que ha estat tot el dia esperant que vinguessin s'ha quedat adormida 10 minuts abans que arribessin i s'ha quedat sense sopar.
 
El sopar ha consistit en un assortit de tapes (xips de moniato, amanida de cranc i pinya, truitetes de patates, tartaletes de codony i formatge i aquestes piruletes)  i una fideuà de verdures que ha fet el Jordi, tot apte per a vegeterians. Per acabar el sopar iogurt amb magrana.
 
 

Aquestes piruletes estan inspirades en un sopar que va anar el Jordi.

Ingredients:
  • Formatge de cabra (rulo)
  • Formatge d'untar tipus Philadelphia
  • Melmelada de maduixa
  • Anous
  • Broxetes llargues
Preparació:
  1. Barrejar en la mateixa quantitat el formatge de cabra amb el d'untar fins aconseguir una pasta. Si us queda amb poca consistència afegiu-hi més formatge de cabra i si queda massa espès una mica de formatge d'untar.
  2. A la barreja anterior posar-hi una cullerada de melmelada de maduixa i remenar. Us recomano que ho poseu de mica en mica i aneu provant  fins que us agradi.
  3. Posar a la nevera i deixar que es refredi per poder fer les boles més fàcilment.
  4. Tallar les nous a trossets ben petits.
  5. Fer petites boletes de formatge i arrebossar-les amb les nous. Per fer les boles i no empastifar-me les mans he utilitzat film transparent: posar una miqueta de la barreja del formatge sobre d'un tros de film i enrotllar tot fent una boleta, descargolar i arrebossar.
  6. Punxar una broxeta a cada bola i servir ben fred.

9 comentaris:

  1. Quin entrant més divertit!!!
    ..i quina barreja/combinació de formatges, melmelada i nous!!
    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina
  2. un contrast que m'encanta, formatge i mermelada!mmmmm....

    ResponElimina
  3. No només m´agraden els xupa-xups sinó tot el sopar en general.

    ResponElimina
  4. Caram, quina traça... jo vaig intentar un cop fer una cosa semblant i em van quedar una mena de "bultets" sense forma i mig desfets...Vaja soparet!, al proper em convides,ok?. Un petó, guapa.

    ResponElimina
  5. Un sopar dels que a mi m'agraden.
    Pica per aquí, pica per allí.......
    Bonissim
    Petons

    ResponElimina
  6. Quin sopar més complert!!! Sembla tot molt bo!! I aquestes piruletes han de quedar súper bé al centre de la taula, molt originals i ideals per aquells als que els agrada el formatge!!

    ResponElimina
  7. Aquestes boles molen! son divertides... les provarem al taller que començo al novembre
    Jordi

    ResponElimina
  8. Hola Cristina,

    He vist que tens moltes receptes al teu bloc, i m‘agradaria presentar-te la pàgina Lestevesreceptes.cat, on els usuaris poden buscar entre més de 19000 receptes de les millors pàgines catalanes. També hem creat el Top blocs de receptes, on, de franc, pots afegir el teu bloc.

    Lestevesreceptes.cat té diverses versions, en suec, francès, anglès, italià o castellà entre d’altres. Vols formar part de la nostra família?

    Quedem a la teva disposició!
    Andreu
    Lestevesreceptes.cat

    ResponElimina