Amanida de receptes

Amanida de receptes

dimarts, 5 de març de 2013

Magdalenes amb xocolata


Ja fa dies que li havia promès a l'Èlia que un dia faríem magdalenes, però abans volia comprar-me un motlle per fer-les. Aprofitant que avui feia una tarda de pluja i no podíem anar al parc, he agafat al cotxe i en un moment m'he plantat a Ikea, he deixat a l'Èlia a la zona infantil i he tingut una hora per mi sola i sense presses per passejar i remenar tot el que em venia de gust!!! Finalment m'he comprat uns motlles individuals de silicona per fer les magdalenes.
 
 
Per acabar d'arrodonir la tarda només em quedava buscar una recepta de magdalenes i posar-la en pràctica, la que més m'ha agradat és la de l'Anna del blog M'agrada cuinar, jo les he tunejat afegit xocolata blanca i negra.
 
Entre una cosa i l'altre s'ha fet tard i l'Èlia s'ha adormit, així que per demà al matí tindrà una sorpresa per esmorzar.

Ingredients:
  • 125 gr d'ous (2 de grans o 3 de petits)
  • 150 gr de sucre
  • 60 ml de llet
  • 190 ml d'oli de girasol
  • 210 gr de farina
  • 1/2 sobre de llevat
  • un pessic de sal
  • retlladura de llimona
  • xocolata blanca i xocolata negra
Preparació:
  1. Batre els ous junt amb el sucre amb unes barilles elèctriques fins que agafi un color blanquinós.
  2. Barrejar la llet i l'oli i afegir a poc a poc a la barreja dels ous sense deixar de batre.
  3. En un altre bol barrejar la farina, el llevat, la sal i la ratlladura de llimona i afegir en dues tongades a la mescla dels ous tot batent.
  4. Quan ja hagi quedat tot remenat reservar a la nevera un mínim d'una hora.
  5. Mentrestant aprofitar per trossejar la xocolata.
  6. Preescalfar el forn, escalfor de sota, a 210º.
  7. Preparar els motlles tot posant a dins les càpsules de paper i omplir amb una cullera fins a la meitat.
  8. Repartir uns bocins de xocolata i acabar d'omplir el motlle fins a 3/4 parts.
  9. Acabar de repartir els bocins de xocolata i espolvorejar amb una mica de sucre.
  10. Coure al forn entre 15 i 20 minuts sense obrir el forn.

4 comentaris:

  1. un esmorzar perfecte si et porten aquesta delicatesse! petons

    ResponElimina
  2. Ummm que bones, ara un parella amb el cafetó una delícia
    Petons

    ResponElimina
  3. Quines ganes de fer caixalada!, tant com m'agraden a mi les magdalenes al matí... Un petonet Cris!

    ResponElimina
  4. Aquestes són les preferides de la meva filla!! Com les vegi...ja sé que em tocarà fer aquest cap de setmana!!!
    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina