Amanida de receptes

Amanida de receptes

dissabte, 4 d’agost de 2012

Calamarsons amb cervesa



Estem passant uns dies a Sant Esteve Sesrovires, a la casa que el tiet Jaume i la tieta Mercè ens han deixat. Tinc una cuina 3 vegades més gran que la de Barcelona, estic tan acostumada a tenir poc espai que m'hi perdo!
Des d'aquí un agraiment als tiets, la Maria Mercè, el Josep, l'Elisabet i la Núria.

Avui hem comprat aquests calamarsons per fer a la planxa, però a última hora he canviat d'opinió i he improvisat aquests calamarsons amb cervesa, que era el que tenia a la nevera. El resultat espectacular, en Marcel i en Jordi s'han posat les botes amb la salseta.

Ingredients:
  • 8 calamarsons
  • 3 cebes grosses
  • 4 cullerades de tomàquet ratllat
  • 1 got de cervesa
  • oli d'oliva
  • all i julivert
Preparació:
  1. Tallar la ceba en juliana i coure amb una mica d'oli i sal en una cassola tot deixant que es vagi estovant i enrossint.
  2. Afegir els calamars nets i deixar coure uns 10 minuts junt amb la ceba.
  3. Incorporar el tomàquet i la cervesa i deixar coure 10 minuts més o fins que els calamarsons estiguin tendres, rectificar de sal si convé.
  4. Servir acompanyat d'una picada d'all i julivert amb una mica d'oli.

7 comentaris:

  1. No tinc costum de fer servir cervesa però aviat ho faré.
    Fan molt bona cara.

    ResponElimina
  2. jo els calamarssets sempre els faig a la planxa i despres els banyo amb la salsa d'all i julibert. Per la pròxima ho provaré amb cervessa!

    ResponElimina
  3. Que bé, amb cervesa!, ho provaré ben aviat!, els calamarçons m'agraden tant!. Una abraçada bonica!

    ResponElimina
  4. Els calamars ens encanten i la cervesa també......aquesta la provo segur!!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
  5. Quina gana ma vingut ....i ja he dinat!!
    Un abraçada
    Sara

    ResponElimina
  6. Com venen de gust aquest calamarçons!!
    Els provaré fets amb cervesa.
    Petons

    ResponElimina
  7. Amb cervesa!! pots aprofitar-ho pel concurs del cuina...
    Fa una pintorra brutal. Felicitats

    ResponElimina