Amanida de receptes

Amanida de receptes

diumenge, 23 de gener del 2011

Ulleres de pasta de full


Aquesta tarda per berenar hem tingut aquestes ulleretes que ens ha fet el Marcel. La idea me la va donar la Laura, una companya de feina, que aquestes vacances de Nadal n'ha fet i me n'han entrat ganes, ja que és una recepta senzilla i fantàstica per fer amb nens. Quan a casa les han vistes es pensaven que les havíem comprat, crec que aquest és un dels millors elogis que poden fer als cuiners!

Us poso l'enllaç a un web on amb un video es veu perfectament tots els passos que cal seguir per fer-les.

Ingredients: (30 ulleres)
  • Una làmina de pasta de full rectangular
  • Sucre

Preparació:

Mentre en Marcel anava fent les ulleres jo m'he dedicat a fer fotografies de cada pas, així és més fàcil entendre-ho.

  1. Extendre la pasta de full sobre d'una safata espolvorejada amb sucre i presionar una mica per tal que el sucre s'enganxi.
  2. Posar una mica de sucre per sobre de la placa de pasta de full.
  3. Doblegar la massa dels costats cap al centre com si tanquéssim una finestra.
  4. Presionar una mica els plecs.
  5. Tornar a repetir el pas 3 i 4 dues vegades.
  6. Amb un ganivet fer tires d'un centímetre i col·locar-les en una safata de forn coberta amb paper. Vigilar no posar-les molt juntes ja que al coure s'obren i s'enganxarien les unes amb les altres.
  7. Coure al forn preescalfat a 180º durant 20-25 minuts.
  8. Una vegada estan fredes es poden cobrir amb xocolata.

17 comentaris:

  1. T'han quedat de pastisseria!!
    Jo en vull de les recobertes amb xocoooooo!!! ;)
    Petons!

    ResponElimina
  2. JA ÉS BEN VERITAT QUE SEMBLEN DE PASTISSERIA!, us han quedat fantàstiques, i amb aquestes fotografíes pas a pas, no hi ha lloc per a dubtes!.Una abraçada i fins dijous,no?

    ResponElimina
  3. ohhh! Jo les he fet i mai m'han quedat tan perfectes... De debó, una meravella. I les de xocolata? Què bones! Felicitats!

    ResponElimina
  4. Si, super senzill però a mi no m'han sortit mai bé, encara que sembli increïble! Aquestes es veuen perfectes. He que el secret també està en que el forn estigui molt calent?
    Una forta abraçada

    ResponElimina
  5. A casa les fem sovint amb le smeves nebodes i queden super vistoses, fàcils i molt bones!

    ResponElimina
  6. Genials! m'encanten... fa poc vaig descobrir com es feien i les vaig fer. El esultat espectacular i tant fàcils de fer. T'han quedat genials.m'emporto les de xoco.
    Petonetsss

    ResponElimina
  7. Crijoarmael; Quina bona "vista" heu tingut de fer aquestes ulleres per els nens i... no tant nens.
    Que vagi de gust Cristina¡¡.

    ResponElimina
  8. yo las hice en un curso de pasteleria y te digo que te han quedado igual o mejor.Me gusta las palmeritas
    peto
    miquel

    ResponElimina
  9. Hola guapa! he vist be? palmeres? son de les meves pastetes preferides, encara que t'haig de dir que no les he fet mai!!! Molts petonets

    ResponElimina
  10. Les de xoco hum........
    Boníssimes
    Perfectes
    Petonets

    ResponElimina
  11. Espero arribar a temps o que sigui una confusió: la classe a Caprabo és dijous!, ho dic perquè al comentari d'ahir em dius fins demà (avui)dimecres... No fessis la classe tú sola...FINS DEMÀ DIJOUS!

    ResponElimina
  12. Quin pinche més bo que tens!! Felicita al Marcel que li han quedat precioses! :)
    Petunets,
    Eva

    ResponElimina
  13. Us han quedat molt maques. Prenc nota dels pasos a seguir que jo les enrotllo diferent i no em queden tan bé.

    ResponElimina
  14. Eps!, la Gemma acaba de publicar noves classes a Caprabo i Bonpreu (17 i 25 febrer)Mirat'ho! un petonet.

    ResponElimina
  15. Jo poso el cafè amb llet! que bones que serien a aquestes hores de la tarda per matar el cuquet. I són tan fàcils per treure't d'un apur... Estupendes!
    Besades!

    ResponElimina
  16. Moltes gràcies a tots i totes pels vostres comentaris. Marcel.

    ResponElimina