Amanida de receptes

Amanida de receptes

diumenge, 17 de gener del 2010

Crema de vainilla amb sorpresa


Aquestes vàren ser les postres del dinar dels meus sogres, una recepta molt fàcil de fer que he tret del fantàstic blog de la Gemma La cuina de casa.

Aquestes postres ja les havia fet algunes vegades en honor a l'Arnau que és un fantàstic devorador de natilles i havien tingut molt èxit.

La sorpresa la podeu veure en aquesta foto:


Ingredients:
  • 3 natilles de vainilla
  • 1 natilla de xocolata
  • 200 ml de nata per muntar
  • 3 fulles de gelatina
  • 100 ml de llet
  • 2 cullerades soperes de sucre

Preparació:

  1. En un bol barrejar les natilles de vainilla i el sucre.
  2. Posar a hidratar la gelatina amb aigua freda durant 5 minut i disoldre-la en la llet molt calenta.
  3. Incorporar la llet a a les natilles.
  4. Muntar la nata i afegir-la a la barreja anterior.
  5. Omplir els pots o les copes o els bols o ... on volguem servir les postres fins a la meitat amb la barreja de vainilla.
  6. Posar una cullerada de la natilla de xocolata.
  7. Acabar d'omplir amb la vainilla.
  8. Posar a la nevera un mínim de dues hores.
  9. Abans de servir decorar al gust.

5 comentaris:

  1. Quina casualitat!!! Acabo de fer una recepta molt semblant però amb iogurt!!! Ni que ens haguessim posat d'acord.
    M'encanta aquesta recepta, és super fàcil i sempre sorprens els convidats, oi?

    ResponElimina
  2. M'encanta la sorpresa dolça de l'interior. Molts petons i molt bona setmana.

    ResponElimina
  3. Mmm qué bo! I amb la sorpresa de xocolata encara millor. Es molt fàcil i ràpid de preparar. En prenc nota.

    ResponElimina
  4. Cris, bon any!!
    Aquesta recepta amb la sorpresa a dins, m'encanta!! Jo també les devoraria aquestes natilles! ;)
    Petons!

    ResponElimina
  5. Bona tarda!!
    Aquesta recepta ja la tinc ficada entre cella i cella! i veient que l'Arnau li van encantar cada vegada en tinc més ganes de fer-les!
    Petonets!

    ResponElimina