En Lluís és un amic de l'Èlia al·lèrgic a l'ou i a la llet. Cuinar per ell vol dir llegir i tornar a llegir les etiquetes de tots els productes, mai m'hauria pensat que l'ou i la llet s'utilitzessin en tants aliments.
Feia dies que tenia pendent fer unes magdalenes aptes i aquesta tarda he trobat la recepta perfecte al blog Petita vegana, en dues hores he anat a comprar els ingredients que em faltaven, he fet les magdalenes, les he embossat i portat a domicili. El Lluìs en un moment se n'ha menjat 3 i amb la cara de felicitat que feia ja m'he donat per satisfeta.
Ingredients:
- 1 iogurt de soja
- 3 mesures de iogurt de farina
- 2 mesures de iogurt de sucre
- 1/2 mesura de iogurt d'oli de gira-sol
- 1 mesura de iogurt de llet de soja
- 1 sobre de llevat hacendado (no conté traces)
- ratlladura de llimona
- 3 cullerades de suc de llimona
- papers de magdalena
Preparaciò:
- Barrejar el iogurt,el sucre, la llet, la llimona i l'oli.
- Afegir-hi la farina i el llevat passat per un colador fi.
- Barrejar-ho tot fins que quedi una massa fina.
- Emplenar els motlles de magdalenes fins a 2/3 parts de la seva capacitat.
- Espolvorejar amb sucre.
- Poar al forn, preescalfat a 200º, durant 25 minuts.
- Deixar refredar i mmm....
doncs han de ser igual o mes bones amb aquesta pinta que tenen! molt be! petons
ResponEliminaDoncs...aparentment no diries que no són les tradicionals!!!
ResponEliminaSalut i petons,
Olga