Amanida de receptes

Amanida de receptes

dimecres, 19 d’octubre del 2011

Mató amb magrana


Després d'un parèntesi d'estiu el Brugui ha tornat a obrir les portes per oferir els Sopars del divendres, aquesta vegada han vingut la Laura i en Josep, feia temps que no ens vèiem i aquest sopar ha servit per  posar-nos al dia de les nostres vides.
Tot i que encara fa calor he preparat un menú amb productes típics de tardor: tartaletes de codony i formatge, tartaletes de tomàquet i formatge, raïm amb roquefort, rissotto de bolets, pollastre amb figues i xips de moniato i per acabar aquest mató amb magrana.


Aquesta recepta és del llibre Cuinetes de Fermí Puig que quan puc segueixo des de Rac1, és una combinació ben senzilla i molt bona. El mató l'ha comprat en Jordi a la Granja Viader, us el recomano!

Ingredients per a 2 persones:
  • 100 gr de mató
  • 2 magranes
  • 1 cullerada sopera de sucre
  • 1 raig de moscatell
Preparació:
  1. Partir les magranes per lameitat i amb l'ajuda d'una mà de morter picar la pela perquè en surtin les llavors. Us recomano que utilitzeu  guants, sino us quedaran les mans tacades.
  2. Tirar-hi un raig de moscatell i una cullerada de sucre. Remanar bé i deixar-ho mitja hora a la nevera.
  3. Posar un tall de mató i cobrir amb les magranes.

11 comentaris:

  1. Quins soparets de luxe que ofereixes! M'agrada que hi hagin els xips de moniato! ;)
    El mató amn magrana fantàstic!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. Ves per on, quina combinació tan original aquesta del Fermí Puig. Jo quan puc també l'escolto :)

    ResponElimina
  3. Aquets soparets dels divendres son fantàstics i si ho acabes amb un postre com aquest, encara més.

    ResponElimina
  4. Com s'agraeixen els sopars amb amics!Un bon sopar.
    Tens raó, sort dels ingredients perquè amb aquest temps no sembla pas que sigui tardor.
    Petons.

    ResponElimina
  5. Ets una anfitriona de luxe!, els teus soparets i idees a taula sempre són un encert a la vista i al paladar! Una abraçada.

    ResponElimina
  6. Admet reserves el Brugui? ;)
    Sovint ens compliquem la vida, amb aquesta recepta demostres que la senzillesa pot ser deliciosa...

    ResponElimina
  7. Jo firmo per un sopar com aquest...M´agrada tota la carta. Si el mató de Can Viader és tan bo com la resta de productes que ofereixen hi vaig ràpidament a comprar-ne.

    ResponElimina
  8. El Brugui té l'agenda molt plena, però de ben segur que algun dia trobarem un forat per tots vosaltres que sou els que doneu vida al meu bloc!!!!

    ResponElimina
  9. Una combinació excel·lent. M'encanta el mató i la magrana i en un sol plat han d'estar de mort!

    Petons!
    Anna

    ResponElimina
  10. Renoi, quin soparet!!!!
    Tot deliciós, ara la mangrana amb el mató, un bon encert.
    Petons

    ResponElimina
  11. Va ser un sopar perfecte!Ni Ruscalleda ni Bulli ni Arola. En lloc com al BRUGUI!!!!!Us ho ben asseguro!!!

    ResponElimina