Amanida de receptes

Amanida de receptes

divendres, 18 de març de 2011

Pastís de Nutella


Avui en Marcel fa 15 anys i ho hem celebrat amb aquest pastís de Nutella que ens ha agradat moltíssim. MOLTES FELICITATS!!!!!


La recepta és del blog el cafè de nit, el dia que la Glòria el va publicar vaig tenir clar que era el pastís perfecte per l'aniversari d'en Marcel, ja que és un gran enamorat de la xocolata. Va quedar molt cremós i les profiteroles amagades van ser una gran troballa. Si em descuido em quedo sense foto del tall.



Ingredients:

Base:
  • un paquet de sobaos
  • profiteroles (jo he comprat un paquet de La Sirena)
  • 1/2 got d'aigua
  • 1/2 got de sucre
  • 1/2 got de Pedro Ximenez

Mousse:

  • 400 ml de nata
  • 2 clares d'ou
  • 200 gr de Nutella
  • 1/2 got de llet
  • 3 fulles de gelatina

Preparació:

Base:

  1. Primer de tot fer un almívar: en un cassó posar a bullir l'aigua, el sucre i el vi a foc lent durant 5 minuts. Reservar i deixar refredar.
  2. Cobrir el fons d'un motlle desmuntable amb els sobaos.
  3. Abocar-hi l'almívar per tal de remullar els sobaos.
  4. Repartir les profiteroles per sobre dels sobaos.

Mousse:

  1. Posar a hidratar la gelatina amb aigua freda.
  2. Desfer la Nutella al bany Maria
  3. Escalfar la llet al microones, escórrer la gelatina i disoldre-la amb la llet.
  4. Barrejar la llet amb la Nutella i deixar-ho refredar una mica.
  5. Afegir la nata muntada i les clares d'ou a punt de neu a la xocolata i remenar suaument.
  6. Posar la mescla sobre de la base i deixar refredar durant dues hores al congelador.
  7. Reservar a la nevera fins a l'hora de servir i decorar al gust.

5 comentaris:

  1. quina bona cara que fa. no n'ha quedat un trosset per mí??jeje

    ResponElimina
  2. FELICITAAAAAAAAAAAAAAAAATS!!!
    Una edat "important" pel noi i els pares...oi?. Aquest pastís amb profiterols amagats és una meravella!. Jo només l'he fet sense les profiteroles i realment el gustet és molt suau i bo. Un bon pastís perquè agradi a tothom!La decoració amb les galetes de xocolata a les espelmes és el toc "cristina" al pastís.Una abraçada!

    ResponElimina
  3. Jo també el tinc guardat a favoritos de sd e fa mooooolt temps!
    Felicitats al Marcel, amb 15 anys ja és gairebé un homenet!

    ResponElimina
  4. Aquest pastís pels xocoaddictes com jo i el teu fill t´eleva al setè cel i a mi m´eleva les cartutxeres, però me´n menjaria un tall cada dia.

    Cristina

    ResponElimina
  5. i qui es pot resistir a una recepta amb Nutella??? petonets gaupa

    ResponElimina