Amanida de receptes

Amanida de receptes

divendres, 24 de setembre del 2010

Pernil dolç farcit de formatge, rúcula i pera


Els que sou seguidors del meu blog ja us haureu adonat que a casa meva se celebra tot i avui, com no, toca celebrar La Mercè, així que he preparat un dinar de Festa Major i he tingut la gran sort de tenir el meu ajudant Marcel a disposició, tots dos ens ho hem passat molt bé a la cuina.

Dimecres passat vaig anar al curs de cuina que organitza el Club social Caprabo, aquesta vegada estava dedicat al formatge d'untar Philadelphia i el curs el donava el xef Luciano Villar, va ser molt interessant ja que mai m'hauria pensat que amb la Philadelphia es poguessin fer tantes coses, de moment he omplert la nevera de formatge i ja he fet una primera recepta.

Ingredients: (5 persones)

  • 300 gr de Philadelphia
  • 2 mitjes peres en almívar
  • 50 gr de rúcula (més o menys)
  • 10 talls de pernil dolç o de gall d'indi que no siguin molt fins
  • mel i mostassa per la salsa
  • enciams de colors per decorar

Preparació:
  1. Tallar la pera i la rúcula a trossets petits.
  2. Barrejar-ho amb el formatge fins que quedi homogeni.
  3. Posar la pasta en una màniga pastissera (a les ferreteries en venen unes d'un sol ús que van molt bé).
  4. Extendre els talls de pernil sobre una superfície plana i amb l'ajuda de la màniga posar-hi un xurro de la pasta a un dels extrems del pernil i enrotllar-lo donat forma de caneló.
  5. Per fer la salsa barrejar mitat de mel amb mitat de mostassa i remenar fins que quedi ben barrejat.
  6. Servir els rotlles de pernil amb una mica de salsa per sobre i per donar color acompanyar-ho dels enciams.

9 comentaris:

  1. Apa reina!, que ràpida!, després dius que no publiques gaire...A sobre al Marcel i a tú us ha quedat tant o més ben presentat que a la classe!!,la veritat és que em va agrdar moltíssim tot el que ens va ensenyar el xef!una classe molt ben aprofitada!.Felicitats al Marcel i a la mamma.

    ResponElimina
  2. Va ser una classe super interessant, de les millors que hem anat últimament... jo tampoc m'imaginava que es poguessin fer tantes coses amb el philadelphia ;)

    Aquest rotllet va ser una de les propostes que em va agradar més, així que compri la pera en almívar el provaré. A tu t'ha quedat un plat de Festa Major!

    ResponElimina
  3. Quina bona idea, gràcies per compartir-la!

    ResponElimina
  4. Quina rapidesa!!!. Això sí que és aprendre ben bé la lliçó. Aquesta recepta va ser una de les més atractives.

    ResponElimina
  5. Ahir els vaig fer jo!, ens va agradar molt! vam fer una bona classe!
    Bon diumenge!

    ResponElimina
  6. jo tinc un llibre de receptes amb formatge philadelphia i sí que es sorprenent veure la quantitat de plats que es poden fer amb aquest formatge. Aquests rotllets fan una pinta fabulosa!

    ResponElimina
  7. Mercè,
    jo ho he fet casi tot i ha agradat moltíssim.

    Gemma,
    una classe genial amb plats pel dia a dia.

    Visc a la cuina,
    ràpid de fer i molt bo!!

    Glòria,
    quan se'm posa una cosa al cap ho he de fer, sino revento, jejejej!!

    Teresa,
    ja els he vist, fantàstics!!

    Anna,
    serveix per tot!!! Aniré provant més coses!!

    ResponElimina
  8. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  9. Ei gràcies per la recepta. Fa molt bona cara i no sembla gaire complicada de fer.


    http://www.casaboix.es

    ResponElimina