Amanida de receptes

Amanida de receptes

dijous, 30 de setembre del 2010

Crema de formatge blau


La recepta d'avui la vull dedicar al Jaume, una persona simpàtica, xerraire i divertida que poc a poc l'ha anat consumint l'alzheimer. En Jaume era amic d'infància de la meva mare i veí de casa, amb els seus fills erem com germans, sempre estàvem a casa d'ells o tots a casa nostra. Hem compartit de tot, escola, vacances, projectes, excursions, àpats, xerrades, alegries, penes ... tota una vida!!!
Jaume et trobarem a faltar!!

Aquesta crema de formatge la vaig fer per l'aniversari de l'Èlia, la idea era de la meva mare i va resultar molt tentadora. Em feia gràcia que un dia com avui la recepta fos d'ella.

Ingredients:
  • Formatge blau
  • Formatge d'untar
  • Bastonets

Preparació:

Barrejar una part de formatge blau amb dues terceres parts de formatge d'untar. Ha de quedar una crema espessa. Deixar-ho a la nevera fins al moment de servir acompanyat de bastonets de pa.

3 comentaris:

  1. Quan algú ens deixa, cal tenir present els bons moments que hem compartit, que pel que expliques van ser molts.

    Jo com que soc formatger de mena, estic encantat amb la recepta que proposes. M'encanta!!

    Una abraçada

    ResponElimina
  2. Cristina, em sap greu aquesta pèrdua per a tú i tots els qui vau compartir tans bons moments, però com diu el Josep, has fet una llista de bons records i això és el que tindreu sempre amb vosaltres. La barreja de formatges fantàstica per anar fent...i fent...i fent...Una abraçada.

    ResponElimina
  3. Deliciosa aquesta crema de formatge!
    M'encanta!

    Coratge i una forta abraçada!

    ResponElimina