Amanida de receptes

Amanida de receptes

dimecres, 5 de maig de 2010

Cuetes de rap amb salsa de pinyons


Ara feia uns quants dies que no penjava res, entre que he tingut nens malalts, molta feina acumulada i que hem estat el cap de setmana a l'Empordà aïllats sense cobertura no he pogut trobar un moment per dedicar al meu quart fill.

La setmana passada tenia dues cuetes de rap per cuinar, com faig molt sovint em vaig connectar a la xarxa a veure si algun company blocaire em suggeria una recepta fàcil, ràpida i bona per fer. De seguida vaig trobar aquesta al blog El cafè de nit que complia totes les condicions i a més tenia els ingredients a casa. Com diu la Glòria és molt fàcil de fer i la salseta amb una mica d'arròs està per llepar-se'n els dits.

Ingredients: per 4 persones
  • 4 cuetes de rap
  • 100 gr de pinyons (jo no en tenia prous i he posat una part d'ametlles)
  • 1 got de vi blanc
  • 1/2 got d'oli
  • 1 ceba
  • 1 tomàquet
  • 2 grans d'all
  • julivert
  • 1 culleradeta de farina
  • 1 culleradeta de pebre vermell dolç
  • sal

Preparació:
  1. Netejar i salar el rap.
  2. En el pot del batedor elèctric posar-hi la ceba, el tomàquet, els pinyons, els alls, el julivert, el vi, l'oli, la farina i el pebre vermell i triturar fins tenir una salsa ben espessa.
  3. En una cassola posar una capa de la salsa, les cuetes de rap o cobrir al el reste de la salsa.
  4. Tapar i coure-ho durant 8 o 10 minuts i ja està llest per menjar.

13 comentaris:

  1. Esperem que els nens estiguin bé (segur que si desprès d'un cap de setmana a l'Empordà, oi?). En el seu dia ja li vam dir a en Josep i a la Glòria, ara t'ho diem a tu, aquesta és una recepta de luxe! PEtons.

    ResponElimina
  2. Doncs jo també et dic que aquesta recepta és una de les meves preferides quan tinc convidats.Me la va passar la Glòria i és gustosíssima i d'elaboració ràpida. Jo la vaig fer fins i tot un Sant Esteve amb tota la família i va ser un èxit!Segur també ha triomfat a casa teva!.Espero estigueu més recuperats i me'n alegro hagis tornat a recuperar el teu quart fill, pobret!Fins el 19!

    ResponElimina
  3. Aquesta salsa ha de ser finíssima, els pinyons són els meu fruit sec preferit... I lliguen super bé amb el rap! Això és un plat de diumenge, eh? :)

    ResponElimina
  4. Cristina, aquesta cua de rap té un pinta deliciosa, i amb una cullerada de la salsa sobre l'arròs llavors perfecte! Espero que estigueu tots recuperats i uns hagin anat bé els aires de l'Empordà. A quin poble heu estat?
    Una forta abraçada, guapa!

    ResponElimina
  5. Cristina; Una bona cua de rap, acompanyat amb una bona salseta, feta de pinyons i aconsellada per el Café de nit... doncs doble motiu per ser bona.
    Que vagi de gust Cristina¡¡
    :-D

    ResponElimina
  6. Les cuetes de rap amb la salseta de pinyons deliciós, i venint del Cafè de Nit èxit assegurat
    Petons

    ResponElimina
  7. Oi que val la pena, aquesta recepta?. Quan me la va explicar una amiga meva, la vaig "adoptar" de seguida, queda tan bona, i a més és tan ràpida de fer!

    ResponElimina
  8. Cristina, ahir vam sopar a casa les teves cuetes de rap amb salsa de pinyons, les va fer la Joaqui. No tinc paraules!!!

    ResponElimina
  9. Una bona recepta! d' aquelles de sucar i sucar pa...

    ResponElimina
  10. Quina salseta més bona!!! la copio perquè ha de ser bona amb qualsevol peix...petonets

    ResponElimina
  11. Hola Cristina! Nosaltres provarem de fer aquest plat de luxe pel meu aniversari, m'has solucionat el menú perque te una pinta bonissima! Un peto per tots pero sobretot a la meva fillola!

    ResponElimina
  12. Aquest rap té un aspecte fabulós. Jo també me l'apunto per fer-lo ben aviat!

    ResponElimina
  13. La cuina vermella,
    teniu raó, és una recepta de superluxe, fantàstica per fer algun dia que tens a algú convidat.

    Mercè,
    segur que jo la faré més vegades, es fa tan ràpid ... Fins dimecres!!

    Gemma,
    la salseta està per llepar-se els dits mmmmm...

    Gemma,
    anem a un poblet moooolt petit que es diu Gaüses prop de Camallera.

    Josep,
    tens tota la raó, a mi el rap és un dels peixos preferits.

    Fem un mos,
    de seguida que vaig veure la recepta al cafè de nit no m'ho vaig pensar i la vaig encertar. Gràcies!

    Glòria,
    és una recepta fantàstica, bona i ràpida de fer, segur que la repetiré moltes vegades!!

    Joan,
    aquestes cuetes acompanyades d'una bona música han de ser delicioses.

    Anna,
    sucar i sucar i acompanyades d'una mica d'arròs una delicia.

    Mª José,
    segur que ha d'estar bona amb qualsevol peix i super ràpida de fer.

    Ascen,
    ja m'explicaràs com t'ha quedat. Un petó de la teva fillola.

    Visc a la cuina,
    ja m'explicaràs que tal, segur que us agradarà!!

    ResponElimina