Amanida de receptes

Amanida de receptes

divendres, 25 de gener de 2013

Pastís de torró / Ràdio Sant Feliu


Avui ha estat un dia històric pels CriJoArMaEl, hem anat a Ràdio Sant Feliu. No us podeu imaginar que nerviosa estava mitja hora abans de començar el programa, estava convençuda que no em sortiria la veu, i a l'hora de la veritat ha passat tan ràpid que no he tingut temps de res. M'ho he passat pipa!

El culpable de tot això ha estat el Pablo, dinamitzador digital de la ciutat, que ha insistit i insistit fins que ho ha aconseguit. Justament avui era el seu aniversari i he aprofitat per portar un pastís i celebrar-ho tots plegats.

La Regidoria de Noves Tecnologies de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i la Seu de Sant Feliu de la UOC són els responsables de la secció "Crear, innovar i emprendre" al magazine matinal El Mirall de Ràdio Sant Feliu conduït per la periodista Silvia Guillen. Avui estava dedicat als blogs de cuina.
He compartit programa amb la Laura Nadeu del blog I avui què cuino?, la Maria del Carmen González de Los blogs de María i la Gaby Abelló seguidora del meu blog.

 
Us deixo l'audio del programa per si us ve de gust escoltar.
 


Què feu amb el torró que us ha sobrat de Nadal? Una bona opció és fer aquesta coca que he trobat al blog de la Mercè Destapant cassoles, jo hi he afegit unes perles de xocolata. 

Ingredients:
  • 200 gr de torró de xixona
  • 3 ous
  • 80 gr de sucre
  • 1/2 sobre de llevat
  • 200 ml de llet (aquesta vegada l'he fet amb llet sense lactosa)
  • 20 gr d'oli de girasol
  • 220 gr de farina
  • perles de xocolata
Preparació:
  1. Barrejar en un bol el sucre, la farina i el llevat.
  2. En un altre bol batre els ous, la llet, l'oli i el torró trossejat
  3. Barrejar-ho tot amb la batedora.
  4. Afegir les perles de xocolata.
  5. Avocar la mescla en un motlle untat amb una mica d'oli.
  6. Coure al forn preescalfat a 170º durant 15 minuts per l'escalfor de baix.
  7. 5 minuts més amb l'escalfor de dalt i baix.



4 comentaris:

  1. Eeeeiiiiii!!!! Moltes felicitats!!! Un dia emocionant, oi????
    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina
  2. Segur que ho has fet molt bé!!!
    Quins nervis, je je je... Però anar a la ràdio enganxa!
    El pastís ha de ser boníssim, ara mateix en menjaria un trosset per esmorzar.

    ResponElimina
  3. Ja et veig col.laboradora, i tot! Bona tria el pastís.

    ResponElimina
  4. MOLTES FELICITATS!!! L'ENTREVISTA HA ESTAT GENIAL!!!!!
    (és curios que el pastis més visitat sigui el del Lluís no?)
    Moltes grâcies sou un encant!!!!

    ResponElimina