Amanida de receptes

Amanida de receptes

dimecres, 15 de juny de 2011

Amanida "fruto di mare"


Aquesta és la meva aportació a la recepta del 15 del mes de juny on les amanides són les protagonistes.
De seguida que els blocs Els fogons de la Bordeta i Xocolata desfeta van anunciar la recepta del mes de juny vaig tenir clar que faria aquesta amanida. És la preferida del meu fill Marcel i feia mooooolt temps que no en menjàvem. En Marcel només llevar-se sempre em pregunta què hi ha per dinar i un dia per fer broma li vaig dir Amanida "fruto di mare", li va fer tanta gràcia que a casa aquesta barreja d'arròs amb gambes, tonyina i cranc ha quedat batejada així per sempre més.

Ingredients: (les quantitats al vostre gust)
  • arròs llarg
  • tonyina
  • gambetes pelades
  • barretes de cranc
  • enciam
  • salsa rosa
  • opcionalment i en funció del dia hi poso ou dur, olives o pinya
Preparació:
  1. Com us podeu imaginar aquesta recepta no té cap misteri, només cal bullir l'arròs i barrejar amb la resta d'ingredients.
  2. Reservar a la nevera i servir ben fresquet.
  3. Jo acostumo a preparar-la d'un dia per l'altre i llavors l'enciam l'afegeixo a última hora.

    18 comentaris:

    1. Presentada en corona és tot un luxe Cristina! No m'estranya que sigui la preferida d'en Marcel, ha de ser boníssima!!
      Moltes gràcies per participar!
      Petonets
      Sandra

      ResponElimina
    2. Les coses senzilles, ben presentades i amb bons ingredients no tenen cap complicació però cal tenir la gràcia de fer-ho atractiu i saborós, aquesta "amanida di frutos di mare"...em sembla sensacional per la calor que ens està caient!

      ResponElimina
    3. Ostres que en fa de temps que no en menjo una d0aquestes amb lo bones que estan, de vegades ens obstinem (obstino) a provar coses noves i quan veig receptes com aquestes sempre penso,,,,ainx que bo, per que no la faig mes sobint? (de ben segur que el meu marit ho agrairia...:)))...
      Petons.

      ResponElimina
    4. Una amanida ben complerta! quan arribes cansat de la platja, per exemple, millor que de treballar..., s'agraeix tenir una amanida com aquesta preparada!

      ResponElimina
    5. A mi com al Marcel, em sembla que és boníssima. A casa també la fem sovint però no presento tan guapa com la teva! Petonets

      ResponElimina
    6. presentada asi un lujo
      peto
      miquel

      ResponElimina
    7. ostres! quina súper amanida!!! una presentació fantàstica! petonets guapa

      ResponElimina
    8. Cris, i presentada així queda molt vistosa, a més de bona!!
      Petons!

      ResponElimina
    9. Caram! Quin goig d'amanida! No l'he feta mai tan completa. Ha d'estar boníssima i amb la pinya que hi proposes ha de quedar molt bé també! Vaig veure al bloc dels Cafè de Nit que has estat per Sant Llorenç de la Muga algun cop. Nosaltres hi tenim casa allà. No dubtis en avisar-me si vens! Em farà ilu coneixer-te. Una abraçada!

      ResponElimina
    10. Mira que be! Avui,per dinar, tenim una amanida així...
      Petonets

      ResponElimina
    11. Ja veig que el Marcel té molt bon gust :)
      A casa aquesta amanida també agrada molt!

      ResponElimina
    12. No m'estranya que li agradi al Marcel i si li presentes així encara més. Molt original!
      Petons.

      ResponElimina
    13. es que ser menut no vol dir tenir mal gust... i a la vista està el bon gust d'en Marcel!!!
      Una abraçada

      ResponElimina
    14. Per llepar-se els dits!!! uauuu!!! què refrescant. M'agrada molt la presentació...El Marcel com segueixi així acabarà en El Bulli...

      ResponElimina
    15. Una aportació de luxe a la recepta del 15!! m'encanta com t'ha quedat i ha d'estar ben saborosa!
      Petonetss

      ResponElimina
    16. Moltíssimes gràcies a tots i totes pels vostres comentaris, cada un d'ells em fa moltíssima il·lusió!

      ResponElimina
    17. Cristina, encantada de descobrir el teu blog. N'he fet un cop d'ull i em sembla molt interessant, aquesta amanida, boniisiiimmaa!! seguiré xafardejant!! petonets

      ResponElimina
    18. Quina amanida tan bona, i presentada així en forma de corona, molt original.

      ResponElimina