Amanida de receptes

Amanida de receptes

dimecres, 15 de desembre de 2010

Pingüins


Avui a casa el fred polar ha arrossegat aquests pingüins a sopar que han estat molt ben acollits per tots. Els nens han rigut molt!!

Fa temps que vaig veure aquests pingüins a diferents blogs però vaig pensar que era molt complicat de fer i que podrien amb la meva poca paciència. Però aquesta tarda l'he dedicat a fer proves pels àpats de Nadal i com que tenia un pot d'olives negres a mitges i al meu ajudant preferit (Marcel) disposat a fer el que sigués ens hi hem posat i en un tres i no res hem tingut aquesta safateta tan decorativa i divertida. Estic contenta ja que segur que aquests pingüins passaran les festes de Nadal amb nosaltres!!

La recepta d'avui és del blog de la Mercè destapant cassoles.

Ingredients:
  • Olives negres sense pinyol (2 per pingüí)
  • Philadelphia
  • Una pastanaga
  • Escuradents

Avui la recepta és visual, una imatge val més que mil paraules.

14 comentaris:

  1. Aquests pingüins van ser una descoberta fantàstica, i cada cop que els veig em semblen un detall molt i molt bonic. Ja fas bé de tenir aquest ajudant aprop!, entre tots és més divertit fer la cuina. Felicitats per aquest encapçalament tant divertit!Una abraçada Cristina.

    ResponElimina
  2. Yo los hice el año pasado, aunque no los he publicado. la verdad es que quedan muy graciosos, y aunque hay que tener mucha paciencia, no son difíciles.

    ResponElimina
  3. Quina monada! A casa en fem amb ou dur, però la teva proposta, amb philadelphia i olives, encara m'agrada més... me l'apunto!
    I molt adequat pel fred d'aquests dies, je je je....

    ResponElimina
  4. M'encanten que divertits, aquests fi de setmana tinc una festa i segur que m'animo a fer-los.

    Salutacions

    ResponElimina
  5. Han quedat moníssims, relament divertits i segur que deliciosos. Han de triunfar en qualsevol taula.
    Petons

    ResponElimina
  6. Cristina, quina passada de pingüins, son guapíssims.
    Per fer les magdalenes d'oliva hi vaig posar pasta d'olivada que vaig comprar al caprabo. Un petó

    ResponElimina
  7. si señora unos auntenticos pinguinos.
    me gusta el encabezamiento de la foto familiar.
    petons
    miquel

    ResponElimina
  8. Són molt "monos", ui quan els vegin les meves nenes!

    ResponElimina
  9. El Marcel s'ho devia passar de conya fent-los. Son molt més senzills del que sembla i el resultat es espectacular.

    ResponElimina
  10. Quins pingüins tan xulos us han quedat! Fins i tot deuria saber greu menjar-se'ls.

    ResponElimina
  11. Jo els vaig fer el Nadal passat i a taula varen tenir una acollida magnifica.
    Queden molt bons
    Petons i Bones Festes

    ResponElimina
  12. Bon Nadal Cristina,
    Avui l'Adrià i jo hem fet els pingus a més de les piruletes de tomàquets i les de parmesà que ja les vaig tastar a Gaüses, en fi, una taula que fa goig.
    Isabel

    ResponElimina
  13. Gràcies a tots, proveu de fer-los, són senzills de fer i m'han anat molt bé per posar un cartellet amb el nom de cadascú pel dia de Nadal!!

    ResponElimina