Amanida de receptes

Amanida de receptes

dimecres, 21 de juliol del 2010

Napolitanes de xocolata


Aquesta setmana en Marcel està de fill únic, un luxe difícil de tenir a casa nostra. Aquesta tarda ens ha volgut obsequiar amb un berenar que ha fet ell sol, unes fantàstiques napolitanes de xocolata acompanyades d'un batut de xocolata.


La recepta de les napolitanes és del blog m'agrada cuinar , és molt fàcil de fer i fantàstica per que ens ajudin els nens.

Moltes gràcies Marcel, hem tingut un berenar de luxe!!!


Ingredients:
  • 1 làmina de pasta de full rectangular
  • nocilla o qualsevol crema de xocolata per untar
  • 1 ou
  • fideus de xocolata

Preparació:
  1. Tallar la pasta de full en dues parts de manera que ens quedin dues tires llargues.
  2. Al centre de cada tira posar-hi la nocilla i enrotllar. Ens quedaran dos cilindres llargs.
  3. Tallar les tires a la mida que volguem les napolitanes.
  4. Pintar amb ou batut i posar al forn 20 minuts preescalfat a 180º.
  5. Just al treure-les del forn decorar amb els fideus de xocolata que amb l'escalfor se'ns quedaran enganxats.

8 comentaris:

  1. Fantàstiques!,amb la meva filla gran i una amigueta vam fer-ne unes gairebé iguals i realment queden espectaculars!En Marcel no voldrà pas dedicar-se a la pastisseria o a la cuina?, té una bona mestra a casa...Una abraçada guapa.

    ResponElimina
  2. Berenar de xocolata amb xocolata! Ens apuntem!! Que guapo en Marcel, aquest noi apunta maneres de cuiner, eh?!

    ResponElimina
  3. Caram, quina sort que el jovent s'animi a cuinar! Li han quedat unes Napolitanes perfectes i segur que molt bones. Un berenar deliciós, felicitats Marcel!

    ResponElimina
  4. Un autèntic luxe que et preparin un berenar "xocolater".
    Felicitats al Marcel i als que el vàreu gaudir.
    Una abraçada

    ResponElimina
  5. Un berenar molt bo. Felicitats al Marcel. Les meves filles en menjarien cada dia.

    ResponElimina
  6. Mercè,
    és fantàstic pels nens, ja que és fàcil i els hi agrada molt. En Marcel té força traça, a veure si acabarà sent el meu mestre!!!

    La cuina vermella, sí xocolata amb xocolata i perque no n'hi havia més!! En Marcel m'ajuda molt a la cuina.

    Josep, i tant que és un luxe, gràcies!!

    Anna, en Marcel ara en vol fer cada dia i ja té planejat de muntar una paradeta a l'estiu!!!


    Gemma, gràcies, vam tenir un bon berenar!!

    ResponElimina
  7. wow!

    m'ha encantat,
    això si que és pecar de bona manera!
    jejej

    quina pinta més deliciosa :)

    ResponElimina