Amanida de receptes

Amanida de receptes

dimarts, 1 de juny del 2010

Panna cotta de iogurt amb maduixa



Avui una recepta molt fàcil de fer, en 15 minuts està llesta, la feina la fa la nevera, fantàstica per fer amb nens.

Aquest postre l'he copiat del blog de la Gemma la cuina de casa tot i que ella l'ha fet amb melmelada de taronja i jo amb melmelada de maduixa que és la que tenia a casa i a nosaltres ens agrada més. Es pot fer una variant light fent servir iogurts desnatats edulcorats i llet desnatada o una no light amb iogurts ensucrats i llet sencera.



Ingredients:
  • 4 iogurts naturals
  • 2 fulles de gelatina
  • 50 ml de llet
  • melmelada de maduixa
  • 1 maduixa per decorar
Preparació:
  1. Hidratar la gelatina amb aigua freda.
  2. Escalfar la llet al microones.
  3. Disoldre la gelatina escorreguda amb la llet calenta.
  4. En un bol posar els iogurts i barrejar-hi la llet amb la gelatina.
  5. Remenar i omplir les copes o gots o el que tinguem per presentar les postres fins a la meitat i deixar refredar 10 minuts a la nevera.
  6. Posar una cullerada de melmelada i acabar d'omplir cada copa amb la resta de la barreja.
  7. Deixar refredar un parell d'hores com a mínim i decorar.

9 comentaris:

  1. M'encanta aquesta recepta: aquest és un dels meus postres preferits!

    ResponElimina
  2. Aquestes receptes són una delícia, ràpides però sobretot boníssimes. Petons.

    ResponElimina
  3. T'has posat les piles,eh?, vas a recepta cada 2 dies!.Has fet una presentació preciosa.Segur que els teus fills van estar encantats!(i el rei de la casa també..oi?)Un petó.

    ResponElimina
  4. El millor de tot és veure la cara de sorpresa que fa la gent quan descobreix la melmelada amagada a l'interior... una recepta senzilla amb un gran resultat!

    ResponElimina
  5. I amb aquestes tarrines, t'ha quedat molt ben presentat i de gust, segur que millor encara!

    ResponElimina
  6. és una recepta espectacular, espectacular el ràpid que és preparar-la i espectacular perquè enlluerna a taula .. un encert
    Una abraçada

    ResponElimina
  7. Aquesta recepta és fantàstica: senzilla, fresca i boníssima! I ideal per la calor! :)
    Petons!

    ResponElimina
  8. Visc a la cuina, ara a l'estiu ve molt de gust.

    La cuina vermella, no sé si que es fa més ràpid si menjar-la o fer-la, jejejje!!

    Mercè, faig el que puc amb el poc temps que tinc.. Postres molt bons.

    Gemma, i molt refrescant!

    Glòria, aquestes terrines són fantàstiques, les faig sevir per tot.

    StHilari, la veritat és que a taula fa molt maco i no dóna gens de feina. Aquest estiu l'explotaré!!

    Mercè, a més ho pots combinar amb qualsevol melmelada i ja tens postres diferents

    ResponElimina