Amanida de receptes

Amanida de receptes

dimecres, 18 de novembre del 2009

Magdalenes


Aquesta recepta va ser la que em va iniciar al món dels blogs.
Feia molt temps (anys) que havia comprat uns motlles per fer magdalenes i una tarda de principis d'any em vaig connectar a internet per buscar-ne alguna recepta senzilla i amb ingredients que pogués tenir a casa. Així va ser com vaig descobrir el blog Cuina, cuina, cuina que em va fascinar i a partir d'aquí va néixer la meva obsessió per aquest món fins arribar al punt de crear el meu propi blog.
En Marcel que és el petit (o no tan petit) cuiner de casa ha tingut la grip. Tres dies sense anar al cole són molt avorrits i per ell encara més, no sap estar un moment sense fer res. Així que li vaig proposar que busqués aquesta recepta i que ens preparés unes magdalenes per berenar.
El resultat el podeu veure amb l'Èlia, no se'n va voler perdre ni una engruna!!

Ingredients:

  • 250 gr de farina
  • 5 ous
  • 250 gr de sucre
  • 250 gr d'oli d'oliva
  • 1 cullerada de canyella en pols
  • ratlladura d'una llimona
  • 1/2 sobre de llevat Royal
  • perles de xocolata

Preparació:

  1. Posar a escalfar el forn a 180º.
  2. En un bol anar barrejar amb unes varilles elèctriques els ingredients en l'ordre següent: els ous, el sucre, lacanyella, la pell de llimona i l'oli.
  3. Afegir a poc a poc la farina tamitzada.
  4. Si les voleu fer amb xocolata barregeu-hi les perles. Nosaltres en vam fer la meitat amb xocolata i l'altre meitat sense.
  5. En una safata per anar al forn posar-hi els motlles i omplir-los amb la massa. Tingueu en compte d'omplir-los només unes 3/4 parts, ja que sinó vessaran al forn.
  6. Posar damunt de cada magdalena una cullerada de sucre. A les de xocolata també hi podeu afegir unes perletes.
  7. Coure al forn durant uns 15 minuts.

4 comentaris:

  1. Hem tingut telepatia, eh? jeje! Les magdalenes casolanes son taaaaan bones!!!! Quina monada l'Èlia!! Me la menjaria...a ella i les magdalenes! :)
    Petunets,
    Eva.

    ResponElimina
  2. L'Èlia és el testimoni que devien quedar boníssimes!!!

    ResponElimina
  3. que maca l'Èlia i que bones les magdalenes. Ets una artista quina pinta més bona el pastís massini.

    ResponElimina
  4. Quina nina més bonica, quina delícia de magdalenes! bonic post, guapa!

    ResponElimina